SEAJET SLOVENIJA

Morsko okolje predstavlja zelo težko nalogo za preizkušanje barv, lakov in antivegetativnih premazov, in ne daje nobenih možnosti proizvodom slabe kakovosti. Samo najbolj kakovostni proizvodi lahko obdržijo najvišjo kakovost sijajnosti in preprečujejo obraščanje podvodnega dela plovila.

V letu 2011 smo s podjetjem CHUGOKU PAINTS B.V. iz Nizozemske, podpisali ekskluzivno pogodbo o sodelovanju, na področju dobave proizvodov SEAJET za slovensko tržišče. Blagovna znamka SEAJET predstavlja proizvode za prosti čas, ki so del CHUGOKU MARINE PAINTS Ltd. (CMP), večje japonske družbe, ki kotira na japonskem borznem indeksu Nikkei. CMP je ena od najstarejših ter najbolj spoštovanih proizvajalk morskih barv in antivegetativnih premazov za komercialno uporabo in veliko kontejnersko industrijo. CMP proizvaja barve in antivegetativne premaze že več kot 90 let in je prisotna v več kot štiridesetih državah po vsem svetu. Več kot petina komercialne ladijske flote na svetu uporablja CMP proizvode, ker predstavljajo zanesljivo zaščito po konkurenčni ceni. SEAJET proizvodi so namenjeni navdušenim lastnikom, ki želijo imeti svoje plovilo v brezhibnem stanju.

Našo zavezo do strank je mogoče povzeti v nadaljevanju:
• zagotavljanje vodilne zmogljivosti z dolgotrajnimi rezultati - v razmislek so lahko uspehi, ki smo jih dosegli na številnih neodvisnih testiranjih, ki so jih izvajali različni navtični (tiskani) mediji • možnost prihranka zaradi konkurenčnih cen in večsezonskega delovnja proizvodov • zagotavljanje preprostih nasvetov, brez nepotrebnega žargona, skozi paleto proizvodov, ki so enostavni za uporabo • zagotavljanje odlične servisne službe kjerkoli in kadarkoli.

Več o proizvodih SEAJET si lahko ogledate tukaj. Nakupujete jih lahko tudi preko naše SPLETNE TRGOVINE.

Za dodatne informacije o CHUGOKU MARINE PAINTS Ltd. obiščite spletno stran.

...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Galerija slik

Pregled storitev

Podjetje MATTHEW'S ponuja različne storitve. Da bi dosegali najvišjo kakovost smo se osredotočili na štiri glavne dejavnosti:

Kontaktirajte nas

kontaktirate nas lahko vsak delovni dan med 08.00 in 18.00 ali preko e-pošte 365 / 7 / 24

Naslov: Lucija - Vinjole 037, 6320 Portorož
Telefon: 0590 50 500
Fax: 0590 50 501
GSM: 041 66 88 78
E-pošta: info@matthews.si